Här kan du enkelt beställa Meinklang till din lokala systembolagsbutik utan extra kostnad.

ART NR 5874901 | MEINKLANG BURGENLANDROT | 750 ML | ALK 12 % | 119 KR

Här kan du enkelt beställa Meinklang till din lokala systembolagsbutik utan extra kostnad.

Nyhet från Meinklang! Ekologiskt smakrikt naturvin från Österrike

Nu är det premiär för den österrikiska familjeproducenten Meinklangs smakrika Burgenlandrot. Vinet är en blend av de tre lokala druvorna Zweigelt, Blaufränkisch och Saint Laurent.

Den inbjudande doften har inslag av jordgubbar, körsbär, hallon och örter. Vinet är nyanserat och balanserat med frisk syra och ett smakrikt avslut. Producenten odlar enligt ekologiska och biodynamiska principer där Demeter är den striktaste certifieringen och en garant att vinet tillverkats enligt naturliga metoder.

Vinet har fått 86 poäng av Livets Goda, motsvarande ”Ett bra vin” och ”BRA KÖP!” från Elin Börjesson, Vinbörsen november 2022.

Meinklang är en familjedriven gård som ligger i världsarvet Neusiedlersee, på östra sidan av Neusiedlersee sjön som gränsar till de ungerska lågländerna.

Familjen Michlits driver sitt jordbruk efter Demeters riktlinjer med en mångfald av växter på fälten och på gården finns drygt 800 kor, grisar, hästar och hönor som där lever i symbios med vinodlandet

Område: Burgenland, Österrike

Druva:

Alkoholhalt: 12%

Pris: 119kr

Doft: fruktig doft med inslag av jordgubbar, körsbär och örter.

Smak: röda bär, mineral och kryddor.

Passar till: charkuterier, ostar, rostade rotfrukter och rätter av kyckling- fläsk- eller nötkött.

1

Klicka på någon av beställknapparna. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, acceptera villkoren och klicka på "Beställ här".

2

Du skickas vidare till Systembolagets webbplats, där du får logga in, välja butik samt antal du önskar beställa och sedan gå till kassan.

3

Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut på ditt Systembolag. Du betalar som vanligt i din butik.

All copyrights reserved © 2018 - Fields Wine Company