Här kan du enkelt beställa Esprit Barville Côtes-du-Rhône till din lokala Systembolagsbutik.

ART NR 73651 | BROTTE ESPRIT BARVILLE 2016 | 750 ML | 13,5% | 109 KR

Här kan du enkelt beställa Esprit Barville Côtes-du-Rhône till din lokala Systembolagsbutik.

Smakrik Côtes-du-Rhône från toppårgång!

Esprit Barville Côtes-du-Rhône är det perfekta allroundvinet på matbordet tack vare sin fyllighet, kryddighet och mörka frukt. Servera till en höstgryta med svamp eller en grillad köttbit med ungsrostade potatis.

Brottes vingårdar ligger mitt i hjärtat av det världsberömda distriktet Côtes-du-Rhône. Här är druvan Grenache kung och till detta vin handplockas noggrant utvalda druvor från högkvalitativa odlingslägen och blandas med en liten del Syrah för ytterligare komplexitet, kraft och kryddighet. Vinet lagras sedan på över 100 år gamla ekfat som ger subtila och eleganta ekfatstoner.

2016 är en lysande årgång i södra Rhône och Esprit Barville Côtes-du-Rhône är inget undantag. Närmast optimala odlingsförhållanden gav smakrika och balanserade viner med stor lagringspotential samtidigt som de går att njuta redan idag.

Maison Brotte är ett familjeföretag i femte generationen som grundades 1931 i hjärtat av Châteauneuf-du-Pape. Unika vingårdslägen, fokus på druvan Grenache och vinifiering och lagring på 100 år gamla ekfat ger unika och eleganta viner med internationell lyskraft. Vingårdsarbetet sker med hållbara metoder och hård selektering för ökad koncentration.

 

1

Klicka på knappen "Beställ här". Välj antal flaskor och fyll i dina kontaktuppgifter.

2

Du skickas vidare till Systembolagets webbplats, där du får logga in, välja butik och sen gå till kassan.

3

Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut på ditt Systembolag. Du betalar som vanligt i din butik.

All copyrights reserved © 2018 - Fields Wine Company